OYBEK HAYOTI VA IJODIY FAOLIYATI - Rixsiboyeva, Muborak Rustam qizi, (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiy tanqidchiligi muammolari, Oybek va uning tanqidchilikdagi faoliyati, Oybek ilmiy qarashlarining o‘zbek adabiyotshunosligida o‘rganilishi haqida so‘z yuritiladi.