BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI KREATIV FIKRLASHGA O‘RGATISH - Ravshanova , G.A (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada kreativ fikrlash qobiliyati tushunchasi, uning mazmuni va tarkibiy qismlarining mazmun mohiyati hamda uni rivojlantirishda mediata’lim texnologiyalarining o‘rni ochib berilgan