КИНО—ТАРБИЯ ВОСИТАСИ - Тилепов, Қуатбай Нукусбаевич (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада кино санъатининг томошабинлар оммасига таъсир қилишининг янгича усуллари ҳақида сўз юритилади. Бу усуллар қорақалпоқ, ўзбек ва жаҳон киноижодкорлари томонидан тасвирга олинган кино маҳсулотлари кенг таҳлил этилди ва кўрсатиб берилди.