ELEKTRON AXBOROT TA’LIM RESURSLARI ASOSIDA UMUMTA’LIM MUASSASA DIREKTORLARINING KASBIY KOMPETENTLIGINI BOSHQARISHNING TASHKILIY PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI - Buriyeva, Xansuluv Baxtiyorovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida Elektron axborot ta’lim resurslari asosida umumta’lim muassasa direktorlarining kasbiy kompetentligini boshqarishning tashkiliy pedagogik shart- sharoitlari haqida so‘z yuritilgan