TOMIRSIMON KONLARNI SUN’IY BUTUNLIKLARNI QO‘LLASH BILAN QAZIB OLISH TEXNOLOGIK SXEMALARINING PARAMETRLARI - Xakimov Shadiboy Ikmatullayevich; Qobilov Olimjon Sirojovich; Abruyev Samandar Shodmon o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada murakkab geomexanik sharoitdagi tomirsimon konlarni sun’iy butunliklarni qo‘llash bilan qazib olish texnologik sxemalarining asosiy parametrlari va ularni asoslash keltirilgan