XAYOLOTIM MAHZUNI ILM VA UNING INSON HAYOTIDA TUTGAN O‘RNINI BELGILAB BERUVCHI G‘OYALARIM TASNIFI - Tilavova Diyora Dilmurodovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola bugungi va oldingi hayot darajalaridagi ummuman olganda butun bir dunyoda juda katta ahamiyatga ega bo‘lgan va barchaning e’tiboridan qolmagan ilmning inson hayotidagi o‘rni va uning tasavvurlarimiz olamidagi ko‘rinishlari haqida ma’lumot beradi.Yuksak cho‘qqilarni zabt etayotgan ilmning boshlanish va uning yo‘llari haqida ham gap boradi.