KARTOSHKA VA SABZAVOT EKINLARIDAGI GULLI PARAZIT BEGONA O‘TLARGA QARSHI GERBITSIDLARNI QO‘LLASHNING SAMARADORLIGI - Nasirov, B; Eshonqulov, J; Ro‘ziyev, A (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Sabzavotlar va kartoshka ekin maydonlarida tarqalgan begona o‘tlar va gulli parazitlarning zararini, begona o‘tlar va gulli parazitlarini urug‘larini unib chiqishi va bu jarayonga ta’sir qiluvchi omillarni o‘rganish, gerbitsidlarning turi va sarflash me’yorlari bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.