ABDULLA SHERNING BA’ZI SHE’RLARIDA OBRAZLAR MASALASI - Xamroyeva, Dilnoza Jumanazarovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada serqirra ijodkor Abdulla Sherning bir nechta she’rlari tahlilga tortilgan. She’rlardagi obrazlar, shoirning so‘z qo‘llash mahorati hamda badiiy salohiyati talqin qilingan. Tabiat mavzusidagi aksar she’rlarida qòllangan obrazlar qamrovi yuzasidan fikr yuritilgan.