RAQAMLI BIZNES - Yusupov, Abbosxon; G‘ofurov, Hurshidjon; Berdiqulov, Ixtiyorjon (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada raqamli biznes, uni yuritish usullari haqida bilimlar berilib o‘tildi. Unga ko‘ra online do‘konlarning mumkinligi aytilgan. Shuni ham takidlash kerakki raqamli biznesda do‘konlarni qanday yuritish, online do‘konlar orqali ham ishlab chiqarilgan mahsulotlarni sotish mumkinligi haqida ham bilimlar berilib o‘tilgan.