HUJJATLARDAGI BELGILARNI TANIB OLISH UCHUN ILG‘OR AI TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Ollamberganov, Fayzulla Farxod o‘g‘li; Kalbaev, Allambergen Marqabaevich; Turganbaev, Aziz Jenis ulı (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada biz AI texnologiyalaridagi so‘nggi yutuqlarni ko‘rib chiqamiz, ma’lumotlarni tahlil qilish jarayonida kelib chiqadigan murakkabliklar va optik belgilarni aniqlash texnologiyalari qarab chiqildi.