ILIMIY KONFERENCIYALAR USHIN CMS SISTEMA INTERFEYSIN PROEKTLESTIRIW. VELOSIPED TEORIYASI. - Samandarov, B.S; Ollamberganov, F.F; Kalbaev, A.M; Qudaynazarov, M.S (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ilimiy konferenciyalar ushın CMS sistemalardı algoritmlestiriw hám proektlestiriwde «Velosiped teoriyası», sistemanıń tiykarǵı funkcionallıǵı velosiped sıyaqlı ápiwayı, teń salmaqlılı hám isenimli bolıwı kerek degen ideyanı alǵa qoyadı.