TRIATLON - UCH BOSQICHLI TIZIMLASHTIRILGAN SPORTNING, AHOLI SALOMATLIGINI MUSTAHKAMLASH VA OLIMPIYA HARAKATINING ASOSIY BO‘G‘INI SIFATIDA - Tilavov, Shaxboz; Qulmurodov, Ro‘zibek; Odilov, Ibrohim (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada triatlon sportining aholi salomatligi mustahkamlashdagi o‘rni va oxalqaro va Osiyo musobaqalarida erishilgan yutuqlar va sportda yangi texnologiyalarning qo‘llanilishi yoritilgan.