O‘QUVCHILARNING LUG‘AT BILAN ISHLASH MALAKALARINI SHAKLLANTIRISH - Jo‘rayeva, Shoxista Baxtiyorovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning lug‘at bilan ishlash uchun zarur malakalari va lug‘at bilan ishlash malakalarini shakllantirish uchun muayyan ish turlari, ularning imlo savodxonligini oshirish, so‘z boyligini rivojlantirish uchun esa o‘ziga xos maxsus mustaqil ish turlari to‘g‘risida qisqacha yoritilgan.