O‘QUVCHI YOSHLAR TARBIYASIDA MILLIY XALQ CHOLG‘ULARINING O‘RNI - Qurbanov, Quldosh Yuldashevich; Berdiyeva, Dilobar Davronovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Har qanday milliy cholg‘u ohangi insonlar qalbida milliy g‘urur va iftixorni uyg‘otadi. Biz bilamizki o‘zbek xaiqining milliy cholg‘u asboblari cholg‘u san’ati ijrochiligida katta ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada milliy cholg‘ularning ijrochilikdagi o‘rni haqida fikr yuritiladi.