ISSIQXONALARNI TABIIY YO‘L BILAN ISITISH TIZIMI - Azilov , Xursand (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Bu maqola hozirgi kunda mavsumdan tashqari vaqtda aholiga sifatli, toza oziq-ovqat mahsulotlarini yetishitrish, issqxonalarni kam xarajat sarflgan holda qizdirish, qishloq xo‘jaligi aholisining doimiy bandligini taminlash, hozirgi kundagi og‘ilxonalarda va issiqxonalarda tez-tez uchrab turadigan va bugungi kunda rivojlanib kelayotgan organik dehqonchlik mahsulotlarni aholiga yetkazib berish kabi muommolarni hal qilish borasida yozilgan.