UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA DARSDAN TASHQARI TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARIDA O‘QUVCHILARNI TASVIRIY SAVODXONLIGINI OSHIRISHGA OID KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Komilova , Dilafro‘z Yashin qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolada Umumiy o‘rta ta’lim maktablarida darsdan tashqari tog‘arak mashg‘ulotlarida o‘quvchilarni tasviriy savodxonlikka oid ko‘nikmalarini rivijlantirishga qaratilgan fikrlar yoritilgan.