MAMLAKATIMIZNING TURLI HUDUDLARIDA GANCHKORLIK SAN’ATININING RIVOJLANISH TARIXI - Аslonov Furqat Botirovich (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolada ganchkorlik san’atining mamlakatimizda rivojlanish tarixi va Respublikamizning turli hududlariga oid turlarini shakillanishi hamda bu borada turli hududlarning o‘ziga xos turlarini yaralishiga hissa qo‘shgan ustalarning hayoti va ijodi haqida fikr boradi