АБУ ИСО МУҲАММАД АТ-ТЕРМИЗИЙ ҲАДИСЛАРИДА КЕЛТИРИЛГАН ХОТИН-ҚИЗЛАРГА БЎЛГАН МУНОСАБАТНИНГ БУГУНГИ ЎЗБЕК ОИЛАЛАРИДАГИ АҲАМИЯТИ - Қулматов , Норқобил Эшмаматович; Сулайманбеков, Ойбек Дусбекович (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ушбу мақоланинг мазмунида улуғ муҳаддис олим Абу Исо Муҳаммад ат-Термизий илмий мероси, унинг ижоди намуналари бўлган ҳадисларида хотин-қизларга бўлган муносабат, ва шу билан бирга мусулмон ахлоқий маданиятининг бугунги кундаги тарбиявий аҳамияти баён этилади.