BERDAQ SHE’RIYATIGA NAZAR - Utebaeva , Baxargul Umirbay qizi; Tuxtayeva , Adolat Karaboyevna (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Qoraqalpoq adabiyotining shoiri Berdaq she’rlarida kelajak avlodni Vatanga, xalqqa muhabbat va sadoqat ruhida tarbiyalash, xalqlar o‘rtasida do‘stlik munosabatlarini rivojlantirishga qo‘shgan bebaho hissasi haqida qisqacha so‘z yuritamiz.