GLOBALLASHUV VA UNING YOSHLARNING ESTETIK TARBIYASIGA TA’SIRI - Tuxsonova, Manzura Ne’matullayevna; Odilova, Sadoqat Foziljonovna; Burxonova, Ma’mura Gulyamovna (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolada globallashuvning yoshlar estetik tarbiyasiga ta’siri va shu bilan birgalikda yoshlarni jamiyatda aloxida ijtimoiy guruh bo‘lgani uchun ularga ommaviy axborot vositalarini ularni tarbiyalashdagi roli to‘g‘risida so‘z boradi.