TA’LIM SOHASIDA BUGUNGI KUN ISLOHOTLARI - Abdujamilova, Gulhayo Abdurasul qizi; Ochilova , Kumushoy Jaloliddinovna; Burxonova , Ma’mura Gulyamovna (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolada, taʼlim sohasidagi islohotlar ham bugungi kunda o‘zining dolzarbligi hamda amaliy ahamiyati bilan o‘z o‘rniga egaligi to‘g‘risida so‘z boradi.