O‘ZBEKISTONDA VA BUTUN DUNYODA ONALAR O‘LIMIGA SABAB BO‘LUVCHI OMILLAR - Meliboyev, Muzaffar Melimurodovich; Allanazarov, I.M. (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Maqolada hozirgi kunda tibbiyot sohasida eng dolzarb muammolardan biri bo‘lmish, onalar o‘limiga sabab bo‘luvchi omillar haqida yoritilgan. Onalar o‘limiga sabab bo‘luvchi omillarning oldini olish usullari ko‘rsatilgan.