KORRUPSIYA-KELAJAKKA TAHDID - Burxanova, Ma’mura Gulyamovna; Farmonova, Maftuna; Malikova, Nasima (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Maqolada korrupsiya va uning salbiy oqibatlari tahlili ko‘rib chiqiladi. Shuningdek mamlakatimizda ushbu illatga qarshi kurashish masalasiga umumdavlat miqyosidagi vazifa sifatida qaralib, uning oldini olish yuzasidan izchil va muntazam ishlar olib borilayotganligi haqida so‘z boradi.