O‘QUVCHILARNI MA’NAVIY TARBIYALASHDA JISMONIY MADANIYAT VA SPORT TADBIRLARINING O‘RNI - Quvondiqov , A.T; Tajiboyev, J.F; Hotamov , I.K; Xursanboyeva, Z.K (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Yosh avlod ongiga Vatanga sodiqlik va uning taqdiri uchun daxldorlik hissini singdirishga, ularda yot g‘oya va qarashlarning salbiy ta’siriga nisbatan mafkuraviy immunitetni shakllantirish, jismoniy madaaniyat va sport tadbirlari orqali ma’naviy tarbiyasini kamol toptirishga qaratilgan chora-tadbirlar haqida so‘z bormoqda.