FINLANDIYA TA’LIM ISTIQBOLINING MUVAFFAQIYAT SIRLARI - Turonov , Dostonbek Murodqobulovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada yuqori sifatli ta’lim berish va uning alohida bajarilishi natijasida xalqaro e’tirofga sazovor Finlandiya ta’lim tizimining muvaffaqiyatlariga sabab bo‘lgan usullar va yo‘nalishlar tahlil qilingan va ta’lim tizimimiz sifatini oshirish uchun qay jabhalarga nisbatan isloh qila olishimiz namunalari keltirilgan.