XALQ HUNARMANDCHILIGIDA GILAMDO‘ZLIKNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Mallayev , Dilmurot Tursunmurodvich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Gilamchilikning an’anaviy xususiyatlari, Gilamchilikning asosiy xomashyosi haqida ma’lumot berilgan.