SAMARQAND MARKAZIY OSIYO TURIZMINING MARKAZI SIFATIDA - Juraqulova , Farangiz Turaqul qizi; Sharipova , Durdona Kamoliddin qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
ushbu maqolada Samarqand Markaziy Osiyo turizmining markazi sifatida yuksalishi, turistik salohiyati hamda turizm sohasida bo‘layotgan o‘zgarishlari haqida qisqacha ma’lumot beriladi