O‘QUVCHILARNI KASB–HUNARGA YO‘NALTIRISH ISHLARIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI BILAN O‘TKAZILADIGAN DIDAKTIK O‘YINLARNING AHAMIYATI - Suyunova , Shodiya Sayfullayevna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada maktablarga kasb-hunarga yo‘naltirish ishlariga zamonaviy yondashuv, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini kasbiy bilimlarini oshirishda didaktik o‘yinlardan foydalanishning ahamiyati, dars jarayonida qo‘llaniladigan didaktik o‘yinlar, ularning turlari va qo‘llash tartibi haqida fikrlar bayon etilgan.