СОВУҚХОНА ИШЧИЛАРИ МАХСУС КИЙИМИ МАТЕРИАЛЛАР ПАКЕТИНИНГ ГИГИЕНИК ПАРАМЕТРЛАРИНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШ - Гайбуллаева, Наргиза Зайниддиновна (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Совуқхона ишчилари учун мўлжалланган махсус кийим учун танланган материаллар пакетининг уларнинг қалинлигига боғлиқлигини аниқлаш учун Тошкент тўқимачилик институтининг “CentexUZ” сертефикацион лабораториясида тадқиқотлар ўтказилган. Таркиби 100% прессланган жундан иборат бўлган материаллар пакетининг турли қалинлидаги намуналари тайёрланиб, уларнинг гигиеник хоссаларининг қалинлигига боғлиқлиги ўрганилган.