TA’LIM - O‘ZLIKNI ANGLASH VA O‘Z-O‘ZINI BOSHQARISHGA O‘RGATISHNING ASOSIY MANBAI - Djo‘rayev , Q.B. (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
o‘smir yoshdagi o‘quvchilarga ish bilan so‘z, ezgu maqsadlar va g‘ayri axloqiy xatti-harakatlar o‘rtasidagi farq tushuntiriladi, hajv ostiga olinadi yoki tanqid qilinadi, xudbinlik va dimog‘dorlikning har qanday ko‘rinishi ochib tashlanadi.