ЁШЛАРДА КРЕАТИВ ҚОБИЛИЯТНИ ШАКЛЛАНТИРИШ (АҲМАД ДОНИШ ФАЛСАФИЙ ҚАРАШЛАРИ МИСОЛИДА) - Милтиқбоев , Бобур Зокирович (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ушбу мақолада XIX асрда яшаб ижод этган машҳур аллома Аҳмад Донишнинг фалсафий мероси акс этган. Унинг жамият ҳаётига креатив ёндашув масалалари кўп соҳалар билан жиддий шуғулланганлиги асосида ёритиб берилганлиги диққатга сазовор.