МУСИҚИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА МУСИҚА ТИНГЛАШ МАДАНИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Муҳаммадиев, Собиржон (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ушбу мақолада ҳозирги замон мусиқий таълимининг долзарб муаммоларидан бири бўлган мусиқа тинглаш маданиятини шакллантириш ҳақида сўз боради. Шунингдек, таълим тизимининг барча босқичларида бу масалага ёндашиш жиҳатларига атрофлича тўхталиб, мавзу бўйича амалий хулосалар келтириб ўтилган.