SHARQ MUTAFAKKIRLARI MUSIQA SOZLARI HAQIDA - Xo‘janazarov , Fayzullo; Islamova , Muhiba (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada Barbod, buyuk faylasuf va mutafakkir Abu Nasr Muhammmad ibn Muhammad ibn O‘zlug‘ ibn Tarxon Al-Farobiy, Ibn Sino, Darvish Ali Changiy va boshqa allomalarning musiqa sozlari haqidagi qarashlari tahlil qilingan.