MULKNI QASDDAN NOBUD QILISH YOKI UNGA ZARAR YETKAZISH UCHUN JINOIY JAVOBGARLIK TUSHUNCHASI, MAZMUNI VA MOHIYATI - Fayzullayev, Aslbek (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
O‘zbekiston Respublikasining yangi tahrirdagi Konstitutsiyasining 12-bobi jamiyatning iqtisodiy negizlari deb nomlanib 65-moddasida iqtisodiyotining negizini xilma-xil shakllardagi mulk tashkil etishi, barcha turdagi mulk shakllarining teng huquqliligi va huquqiy jihatdan har tomonlama himoya qilinishi ta’minlanishi belgilab qo‘yilgan.