ВИКТОРИЯ ДАВРИНИНГ ИНГЛИЗ ВА ЖАҲОН АДАБИЁТИГА ҚЎШГАН ҲИССАСИ - Дарвишова , Гулчехра Кенжабаевна (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Бугунги кунда инглиз адабиёти билан қизиқадиган, ёки инглиз ёзувчилари, шоиру адабиётчилари асарларини севиб ўқийдиганлар учун Вильям Шекспир, Чарльз Диккенс, Артур Конан Дойль, Агата Кристи ва бошқа сон-саноқсиз номлар чуқур илҳом манбаи эканлигини алоҳида эътироф этмоғимиз лозим.