ИНГЛИЗ ТИЛИ ДАРСЛАРИДА КУРСАНТЛАРНИНГ ЎҚИШ КЎНИКМАСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ УСУЛЛАРИ - Наргиза , Ширинова (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Мақола инглиз тили дарсларида ҳарбий олий ўқув юртлари курсантларининг ўқиш кўникмасини шакллантиришга бағишланган. Олий ўқув юрти курсантларига ўқишни ўргатишнинг аҳамияти кўрсатилиб, ўқишга ўргатиш бўйича ўқув-топшириқлари ишлаб чиқилган. Ишлаб чиқилган замонавий ўқув-топшириқлари курсантларга ўқишни ўргатишда хизмат қилади.