JISMONIY TARBIYA VA SPORTDA MENEJMENTNING AHAMIYATI - Safarov , O‘lmasbek Sulton o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada jismoniy tarbiya va sportda menejmentning asosoiy roli va ahamiyati nimadaligini qolaversa sport sohasidagi barcha tashkilotlarning boshqaruv faoliyati shu jumladan sport inshootlari va jihozlariga alohida e’tibor qaratish buning uchun esa sport sohasida biznesni rivojlantirish kerakligi, sport tashkilotlariga homiylarni jalb qilish va reklama orqali moddiy ba’zani kengaytirish ya’ni samarali byudjetni ishlab chiqish takidlab o‘tilgan.