TALABALARNING FIZIKA FANIDAN MUSTAQIL TA’LIMGA OID KASBIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH METODIKASI - Inatov, Abror; Kаrshiboyev Shаvkаt; Musakulov , Qodirbek; Eliboyev , Suhrob (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Maqolada ta’lim jarayonida talabalarning fizika fanidan mustaqil ta’limini tashkil etishda axborot va raqamli texnologiyalardan foydalanib ijodiy-uslubiy malakalarini shakllantirish mumkin. Ushbu maqolada talabalarning mustaqil ishlash faoliyatini tashkil etishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning metodik asoslari yoritilgan.