OʻZBEKISTONDA TURIZM YOʻNALISHLARINI RIVOJLANTIRISH TADBIRLARI - Ramatov , Murat Qalvayevich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizning turizm sohasini rivojlantirishning o‘zigaxos yo‘llari, turistlarni jalb qilish va ularga sifatli xizmat ko‘rsatish, yildan-yilga sayyohlar sonini koʻpaytirish chora tadbirlarini amalga oshirish bilan bogʻliq masalalar yoritib berilgan.