O‘QUVCHILARDA KOLLABORATIV KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI - Aslanova, Nozima Xakimovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
XXI asr ko‘nikmalarini o‘quvchilarda shakllantirishning markazida zamonaviy dars amaliyoti asosida ularda kommunikativ, kooperativ (hamkorlik) ko‘nikmalari hamda kreativ va kritik (tanqidiy) fikrlashni rivojlantirish zarurati turadi. Maqolada ta’limni kollaborativ ko‘nikmalar asosida yangilash masalalari keltirilgan.