BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA XXI ASR KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Narziyeva, Mastura Sunnatovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Hozirgi zamon ta’limi oldida turgan asosiy maqsad, o‘quvchi shaxsini bilimlar bilan quronlantirish emas, balki ularni fikr yuritish faoliyatiga o‘rgatishdan iborat. Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida tanqidiy, kreativ tafakkurni rivojlantirishning asosiy yo‘nalishlari hamda ularning ta’lim jarayonidagi zaruriyati keltirilgan.