TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA O‘QUVCHILARNING ESTETIK DID VA BADIIY TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISH - Ametov , Otabek Allambergenovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Maqolada tasviriy san’at darslarida o‘quvchilarning estetik did va badiiy tafakkurini shakllantirish, o‘quvchilarda badiiy-ijоdiy qоbiliyatini, o‘z fikr va taassurоtlarini rasmda оbrazli qilib tasvirlash hamda badiiy didni o‘stirishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.