OLIY TA’LIM TIZIMIDA BOʻLAJAK KIMYO OʻQITUVСHILARINI TAYYORLASHNING METODIK TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Ajieva , Muxabbat Baxtibaevna; Dauekeeva , Guljaxan Uralbaevna; Umrbekova , Maftuna Ulugʻbek qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Maqolada kimyo oʻqituvchisining metodik tizimini takomillashtirish va oʻquv materialini bayon etishi, oʻquvchilarni ham mustaqil ishlashga oʻrgatish yoʻllari ochib berilgan.