ТИББИЙ ТАЪЛИМ СИФАТИНИ ОШИРИШДА ЗАМОНАВИЙ ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - Абдурахимова , Лола Анваровна; Салаева , Муборак Саидобдуллаевна (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Тиббиёт таълимининг муҳим вазифаларидан бири инновацион технологияларга асосланган ўқув жараёнини амалга ошириш, шунингдек, бўлажак шифокорларни клиник тафаккурга ўргатиш, олинган билим ва кўникмаларни амалиётда қўллаш учун шароит яратишдир. Мақолада фойдаланилаётган янги педагогик технологиянинг хусусиятлари ва таҳлилий натижалари баён этилган.