NOTIQLIK MAHORATINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Rahimova, Maftuna; Istamova, Dilnoza Sadulloyevna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Tezis muammosi shundan iboratki, bugungi kunda B2 darajasidagi talabarda notiqlik faoliyati yetarli darajada shakllanmagan va uni rivojlantirish boyicha ba`zi bir murrakabliklarning mavjudligi ushbu soha zaruriyatini kursatadi.