YANGI O‘ZBEKISTONNI QURISHDA OTA-ONALARNING BOLALARNI TARBIYALASH VA TA’LIM BERISH BORASIDAGI MAJBURIYATLARI - Turakulov, Boyburi Kuzimuratovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Mazkur maqolada oilada farzandlarni barkamol shaxs sifatida tarbiyalashda ota-onaning roli, farzandning ta’lim olishi uchun ota-onaning bevosita javobgar ekanligi masalasiga e’tibor qaratilgan