ALISHER NAVOIY ASARLARIDA SUV LEKSEMASINING IFODA IMKONIYATLARI - Eshmuratova, Asila Salimjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
. Mazkur maqolada Alisher Navoiy asarlarida suv leksemalarining, gidronimlarning qo‘llanishi va ularning ma’nolari haqida qisqacha ma’lumot beriladi.