SUG‘URTА MАRKETINGINING АSOSIY MOHIYATI VА JORIY ETISH АSOSLАRI - Rahimov, Oybek Baxtiyorovich, (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Maqolada sug‘urta xizmatlari soxasida marketing faoliyatini asosiy mohiyati va joriy etish asoslari ochib berilgan. Shuningdek, sug‘urta bozorida marketingning tutgan o‘rni va qo‘llanilishi atroflicha yoritib berilgan.