O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI QONUNCHILIGIDA AYOLLAR HUQUQLARI - Rahmanov , Ulug‘bek Xabibullayevich; Jo‘rayeva, Farangiz Bahrom qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasida ayollar huquqlarini himoya qilish va uni jamiyat hayotida tutgan rolini oshirish, shuningdek, Gender tenglikni o‘rnatishga qaratilgan islohotlar hamda amalga oshirilayotgan tadbirlar o‘z aksini topgan.