СОСТОЯНИЕ ЗДАНИЙ И СООРУЖЕНИЙ В ЗАСОЛЁННЫХ И ПРОСАДОЧНЫХ ГРУНТАХ - Касимова , Д.; Окилов, З. (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
В данной статье описывается физико-механические свойства грунтов, деформации зданий и сооружений, возведенных на засолённых и просадочных грунтах. Ушбу маколада бино ва иншоатларнинг шўр ва чўккан грунтлар натижасидаги деформацияси хамда грунтларнинг физик механик хоссаларини ўзгариши ёритиб берилган. This article describes the defomation of buildings and structures as a result of brittle and deformed soil and changes in the physical mechanical properties of the around.